У сумському ресторані сталася масова бійка (відео)

До поліції надійшло повідомлення про масову бійку у одному із ресторанів обласного центру. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

До поліції надійшло повідомлення про масову бійку у одному із ресторанів обласного центру. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як виявилось, між двома компаніями відпочивальників стався конфлікт, який переріс у штовханину, а згодом у бійку. Заклад був вимушений припинити свою роботу, адже учасники конфлікту не лише заважали іншим відвідувачам, через їх дії було пошкоджено майно ресторану.

Поліцейські встановили двох активних учасників конфлікту, ними виявились 19-річний та 25-річний місцеві мешканці, їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили двом зловмисникам про підозру у вчиненому.

 
 
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolicesumy%2Fvideos%2F819563419745575%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: