5-річна сум’янка виграла конкурс "Міні міс Україна"

Із всеукраїнського конкурсу "Міні міс Україна" 5-річна сум’янка Меланія Гриценко привезла корону і титул переможниці в номінації "Талант".

Із всеукраїнського конкурсу "Міні міс Україна" 5-річна сум’янка Меланія Гриценко привезла корону і титул переможниці в номінації "Талант".

Конкурс відбувся на початку червня в Тернополі і зібрав учасниць з усієї країни віком від 5 до 14 років. Меланія стала наймолодшою учасницею, розповіла мама дівчинки, Ксенія Гриценко, йдеться в сюжеті Суспільного,

Костюми для доньки жінка шила сама. "Один був український вихід, в стилі червоної калини, і вихід був "Янголи миру" - біла красива сукня з ручною роботою. І був номер талантів, вона співала пісню про Україну, а я разом з нею танцювала. У нас була основна задача – просто взяти участь, зовсім не розраховували на перемогу, нам просто було цікаво спробувати. Хвилювались дуже сильно, але Меланія – боєць, вона молодчинка", - розповіла жінка.

Сама Меланія розповідає, що хвилювалась, бо на конкурсі було багато дівчаток з різних міст України.

Меланія займається в сумському вокальному колективі "Труля-ля-та". До участі в конкурсі її готувала викладачка з вокалу Олена Сай. Підтримувала дівчинку і хрещена мама Дар’я Радченко.

"Кажуть, що у талановитих батьків – талановиті діти. Це так, але можу сказати, що з самого юного віку – з рочку, з двох – Меланія – велика трудівниця. Їй все цікаво, в неї багато захоплень: пісні, танці, спортивна гімнастика. Коли вперше ця ідея виникла, ми розгубилися, бо вона юна, і тут важливо, щоб дитина не отримала стрес, а отримала позитивні емоції, кайфонула. Ми її налаштували, а самі стресонули. Зараз хочеться, щоб діти жили нормальним життям, хочеться, щоб вони бачили позитивно налаштованих дітей зі всієї України", - розповіла Дар'я.

Зараз Меланія відпочиває в рідних Сумах, готується до школи, куди вступатиме восени, і будує плани на майбутнє. "Коли я виросту, стану артисткою", - говорить вона.

 
 
<iframe width="772" height="434" src="https://www.youtube.com/embed/uXsib1Y_MD0" title="5-річна сумчанка - “Міні міс Україна”: Меланія Гриценко розповіла про участь у конкурсі" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: