Завантаження ...

На Глухівщині попрощалися з героєм

На Глухівщині попрощалися з героєм фото

24 червня в селі Привілля поховали полеглого героя - Тюльпу Ігоря Володимировича, який віддав своє життя захищаючи нашу з вами незалежність.

11 червня 2023 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу в районі Бахмуту Донецької області загинув Тюльпа Ігор Володимирович.

Народився Герой 10 квітня 1990 року в селі Привілля, де закінчив школу. Далі продовжив здобувати освіту в Глухівському агротехнічному коледжі за спеціальністю "механік".

22 березня 2023 року був призваний на службу - боронити рідну землю.

Відважний і мужній, Ігор завжди був готовий захищати слабших та боротися проти несправедливості.

Обравши нелегкий шлях захисника Батьківщини, він демонстрував професіоналізм і відвагу в найскладніших ситуаціях. У загиблого залишилися мати та сестра з племінником.

Смерть Ігоря Володимировича стала великою втратою для його родини, друзів, близьких, жителів нашої громади та всієї України. Його сміливість і самопожертва слугуватимуть вічним прикладом героїзму українського військового.

Вірний син своєї Батьківщини, він заплатив найвищу ціну за наше спокійне "завтра".

Неможливо заповнити порожнечу, яку залишила його смерть у серцях рідних та друзів. Поділяємо їхнє горе й схиляємо голови в знак безмежної шани та вдячності.

Ми будемо пам'ятати Ігоря Володимировича та всіх наших полеглих Героїв, які до останнього подиху боролися за Україну. Нехай їхня пам'ять буде вічною.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: