У голови Сумської ОВА — новий заступник

Заступником голови Сумської ОВА призначено Сергія Кропивченка. Відповідне розпорядження підписав очільник області Володимир Артюх.

Заступником голови Сумської ОВА призначено Сергія Кропивченка. Відповідне розпорядження підписав очільник області Володимир Артюх.

Володимир Артюх наголосив, що Сергій Іванович, згідно з розподілом обов’язків, займатиметься силовим блоком, координуючи діяльність Департаменту цивільного захисту та Управління оборонної роботи, забезпечення законності та правопорядку Сумської ОДА/ОВА.

«Бажаю Вам успіху на займаній посаді. В умовах правового режиму воєнного стану Сумщині потрібен Ваш досвід та професіоналізм», – підкреслив очільник області.

Довідково

Сергій Іванович Кропивченко народився 25 грудня 1963 року в м. Первомайськ Миколаївської області.

Освіта – вища, у 1986 році закінчив Київське вище загальновійськове командне училище ім. М.В. Фрунзе за спеціальністю «Командна тактична, гусеничні та колісні машини», кваліфікація – інженер з експлуатації гусеничних і колісних машин, у 1996 році – Академію Збройних Сил України за спеціальністю «Частини та з’єднання механізованих (мотострілецьких) танкових військ», кваліфікація – офіцер військового управління оперативно – тактичного рівня, у 2005 році – Національну академію оборони України за спеціальністю «Управління діями з’єднань та об’єднань Збройних сил», кваліфікація – магістр державного військового управління.

З 1982 по 2020 рік служив у лавах Збройних Сил. Має військове звання – генерал-лейтенант.

У 2020 році був радником Міністра у справах ветеранів України, м. Київ. У 2022-2023 роках працював начальником відділу з питань мобілізаційної роботи апарату Міністерства аграрної політики та продовольства України, м. Київ.

З червня 2023 року – був радником патронатної служби голови Сумської ОВА. Наразі – заступник голови Сумської ОВА.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: