У Сумах продовжується ліквідація наслідків атаки ворожих дронів

Штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої атакою ворожих безпілотників, провів чергове засідання по підсумках роботи за добу.

Штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої атакою ворожих безпілотників, провів чергове засідання по підсумках роботи за добу.

За повідомленням рятувальників, зранку 5 липня відбулося повторне задимлення однієї з квартир найбільш пошкодженого дронами будинку – тління було оперативно ліквідоване.

Щодо постраждалих осіб – їхня кількість зросла до 22-х. Учора до медиків звернувся житель одного з сусідніх будинків, який отримав опіки, надаючи допомогу мешканцям багатоповерхівки, що найбільше постраждала під час атаки.

Наразі четверо людей перебувають у стаціонарі лікарень, двоє залишаються в реанімації у важкому стані, але з позитивною динамікою.

Після засідання представники штабу відвідали місце події, де о 9:00 була організована зустріч із мешканцями двох під’їздів буд. № 81 по вул. Петропавлівська. Представники поліції та рятувальники по черзі викликали людей, які під наглядом і за допомогою ДСНС проходили до помешкань за речами. Там, де було занадто небезпечно, це робили працівники екстрених служб.

Наразі дворова територія розчищена від сміття і гілок. Тривають роботи з розбору завалів.

Нагадаємо, у школі № 2 із 8:00 до 22:00 продовжує працювати штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Зв’язатися з ним можна за телефоном: (066)5437677.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: