Завантаження ...

У Сумах відбувся перший тур кубка Сумської області з баскетболу 3х3

У Сумах відбувся перший тур кубка Сумської області з баскетболу 3х3 фото

У спортивному залі Сумського державного університету 8 липня відбувся перший тур літнього кубка Сумської області з баскетболу 3х3. У змаганнях взяли участь 21 команда із Сум, Путивля та Ромен.

Про це розповів голова федерації баскетболу Сумщини Ярослав Ковальов, пише Суспільне.

У змаганнях кадетів (U-15) брали участь п’ять команд, які зіграли по колу. У підсумку перше місце зайняла команда "Дядя Ваня" з Путивля, яка перемогла у чотирьох іграх.

У змаганнях кадеток (U-15) взяли участь 6 команд. Після ігор у групах, до фіналу пройшли команди "За маму і гречку" (Путивль) та "КДЮСШ-1" (Суми), де сильнішими виявилися дівчата з Путивля. Фінальний матч вони виграли з рахунком 6:2.

У юніорок (U-18) було заявлено дві сумські команди ("Ференбахче" та "Патрон"), які зіграли одну гру та визначили переможця у цій віковій групі. Перемогу з рахунком 14:9 святкувала команда "Фенербахче".

У категорії "Юніори" (U-18) 8 команд було розподілено на дві групи. У підсумку у матчі за третє місце перемогу (13:5) здобули роменці з команди "Соль". У фіналі "Сверхи" з Путивля в одне очко (15:14) перемоги сумських "Sumy Bulls" і посіли перше місце.

Другий тур змагань відбудеться у Путивлі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: