Завантаження ...

Сум’яни попрощалися із військовим Богданом Вінніченком

Сум’яни попрощалися із військовим Богданом Вінніченком фото

Сумська громада провела в останню путь 31-річного військовослужбовця Богдана Вінніченка.

Чоловік служив старшим солдатом, загинув 8 липня 2023 року під час виконання бойового завдання, внаслідок обстрілу по вогневій позиції в районі села Бондарне Бахмутського району на Донеччині, розповів офіцер з морально-психологічного забезпечення Сумського ТЦК Руслан Флорчук, пише Суспільне.

Попрощатися з бійцем до Храму Георгія Переможця, де відспівували героя, прийшли друзі, колеги та рідня.

Мама покійного пані Людмила каже, як житиме далі — не знає:

 

"Це був найкращий син. Він з Польщі приїхав, повістку вручили, і він пішов. Повернули перший раз, бо в нього була операція. Через 2 тижні він пішов. Сказав: "Мам, все буде добре" Всі меседжі його: "все буде добре", “буде час, зателефоную". І останнє повідомлення таке ж саме… Два дні не знала, що дитина загинула".

 

Анатолій — тато захисника Богдана Вінніченка говорить:

 

"Мій улюблений синочок Богданчик. Боже, Господи, зглянься і благослови. Хай Бог завжди буде з ним поруч. Я завжди його любив. Він для мене найдорожчий і буду його любити".

 

"Разом працювали у сфері послуг по ремонту побутової техніки. Запам’ятався, як співчутливий, хто б не попросив, допоможе. Кине все і прийде на допомогу. До армії рвався сам. Видно було, коли проїжджали через блок-пост, він хотів, щоб йому вручили повістку і це відбулося при мені, коли йому вручали повістку. Людина ніби від цього зраділа, що піде захищати свою маму і Батьківщину", — згадує колега загиблого Віктор.

Поховали Богдана Вінніченка на Алеї Слави Ново-Центрального Баранівського кладовища міста Суми.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: