Завантаження ...

ФК "Тростянець" пройшов у 3-й етап Кубку України

ФК "Тростянець" пройшов у 3-й етап Кубку України фото

2 серпня мав відбутись кубковий матч між Тростянцем та одеською “Реал Фармою”. Згідно сліпого жеребкування тростянчани вдома, на стадіоні ім. В.Куца, мали приймати суперника.

Після жеребкування клуб із Одеси, посилаючись на далеку відстань між містами запропонував нашій команді помінятись суперниками із іншої пари, далі була пропозиція провести гру в Києві та в кінцевому результаті одесити вирішили все ж не їхати на гру. Офіційна причина - проблеми з логістикою й, наче, відмова перевізників їхати на Сумщину.

Учора на адресу клубу прийшов офіційний лист із УАФ про відміну матчу. Таким чином ФК "Тростянець" автоматично проходить до наступної стадії змагань.

ФК "Тростянець" вкотре наголошує, що проведення домашніх матчів на рідному стадіоні та в рідному місті є ключовим фактором повернення клубу в професійний футбол. Переживши окупацію, на собі відчувши усі страхіття війни, ми повернулись щоб показати всім - Україна НЕЗЛАМНА!

Клуб та місто шукають способи для відновлення кожного українця: його фізичного і ментального здоров’я, в тому числі й через спорт.

ФК "Тростянець", пройшовши процес атестації довів, що готовий приймати матчі на домашньому стадіоні. Усі необхідні дозволи для проведення спортивних змагань клуб вже отримав, повідомили в клубі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: