Завантаження ...

На Глухівщині попрощалися із захисником України, який вважався без вісти зниклим 10 місяців

На Глухівщині попрощалися із захисником України, який вважався без вісти зниклим 10 місяців фото

В Слоуті Березівської громади попрощалися з військовим Олександром Костюченком, що загинув на Херсонщині.

У Слоуті Шосткинського району на Сумщині 3 серпня попрощалися із загиблим військовим Олександром Костюченком, пише Суспільне.

Очільник Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Лимаренко говорить, що Олександр тривалий час вважався безвісти зниклим:

 

"Сьогодні Березівська громада проводжає в останню путь героя, який загинув 2 жовтня минулого року біля населеного пункту Костромка Херсонської області. На жаль, тільки зараз є можливість його поховати".

 

У загиблого залишилась дружина та двоє дітей, батьки, рідний брат.

Товариш Олександра Віктор говорить, що вони приєднались до війська у червні минулого року. Чоловік досі не вірить, що його побратим загинув:

 

"Я пішов добровольцем, а він пішов через два тижні після мне. Ми були у різних частинах, але постійно зідзвонювались. Тут у селі ми жили разом, дружили, все у нас разом було, а тепер я прийшов у відпустку і шокований".

 

Андрій Гриценко знав Олександра Костюченка ще з його шкільних років, чоловік викладав у нього правознавство.

 

"Мені, молодому вчителю, довелось працювати в їх великому дев'ятому класі. Він такий був з перчиком, але хлопець цікавий, допитливий. Він постійно цікавився, багато чого питав. Потім, коли він закінчив школу, ми товаришували. Мені дуже було приємно з ним спілкуватися, адже він був такою розсудливою людиною, хотів від життя брати все", — розповів Андрій Гриценко.

 

Поховали загиблого героя на сільському цвинтарі.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: