Завантаження ...

У Сумах попрощалися із захисником України Василем Резніковом

У Сумах попрощалися із захисником України Василем Резніковом фото

У Сумах провели в останню путь із загиблим солдатом Василем Резніковим. Близько опівдня 4 серпня труну з тілом полеглого бійця привезли до Храму Андрія Первозванного.

Там зібрались рідні, знайомі, а також побратими Василя Резнікова, пише Суспыльне.

Віддати останню шану військовослужбовцю приїхав його командир, з позивним “Стріла”. “Мене поставили головним сержантом цього підрозділу, так я і познайомився з ним. Почали вчитися воювати. Від нього я ніколи не чув, щоб він там відмовлявся від чогось, шо “не хочу”, “не буду”, “не треба”. Весь час всі поставлені задачі виконував на відмінно”, - розповів командир Василя Резнікова.

Василь Резніков жив у селі Великі Вільми Сумського району, працював трактористом в агрофірмі. На початку повномасштабної війни добровольцем, разом із сином-військовослужбовцем став на захист країни. Служив номером обслуги протитанкового відділення механізованого батальйону. Життя солдата обірвалось 29 липня 2023 року, розповів офіцер сумського районного центру комплектування Сергій Гаранька. "Василь загинув під час бою з російськими загарбниками, віддано виконуючи свій обов’язок біля населеного пункту Мала Токмачка, Запорізької області", - додав офіцер.

 

"Так получилось: міна розірвалась у дереві і осколки пішли вниз. Його зачепило, ще одного дядька зачепило, і один поранений”. Син самий перший прибіг на допомогу батькові, але вже нічого зробити не можна було”, - пригадав командир Василя Резнікова.

 

Після відспівування загиблого солдата Василя Резнікова поховали на кладовищі в селі Великі Вільми. До свого 55-річчя він не дожив місяць.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: