Сум’яни провели в останню путь загиблого воїна Олександра Другая

У Сумах 7 серпня попрощалися із сержантом Олександром Другаєм.

У Сумах 7 серпня попрощалися із сержантом Олександром Другаєм.

Біля Свято-Георгіївського храму зібрались рідні, друзі та знайомі загиблого військовослужбовця, пише Суспільне.

Попрощатись із Олександром Другаєм прийшла знайома чоловіка Валентина Пєтухова. Жінка розповіла про військового: "Дуже хороший хлопець був. Відзивчивий. Немає поганих слів, тільки добрі. Шкода дуже, що такі гинуть хлопці”.

Віддати шану товаришу й колишньому колезі прийшли співробітники Сумського НВО. "Працював він у нас помічником машиніста тепловоза. Хороший товариш був, завжди можна було покластися на нього, завжди міг виручити, підставити плече допомоги. Царство Небесне йому і, як кажуть, Господь забирає найкращих, але дуже тяжко з ними розлучатись”, - розповів товариш і колега Олександра Другая Павло Прокопенко.

Товариш загиблого Василь Панченко розповів — Олександра всі любили. “В наших серцях він залишиться такий “парняга”: веселий, завзятий. Дуже позитивний, дуже... розумієте, як? Дуже ми всі його любили, поважали. Він був нормальний мужик. Нормальний пацан”, - сказав чоловік.

За інформацією речника сумського прикордонного загону Романа Ткача, Олександр Другай служив за контрактом з 2015 року. Був прикордонником. Його життя обірвалось 1 серпня, під час виконання бойового завдання у Харківській області.

Після відспівування, загиблого військовослужбовця поховали на Алеї Слави Баранівського кладовища. До свого 47-річчя Олександр не дожив місяць.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: