Завантаження ...

У Сумському районі поховали 23-річного захисника Богдана Бондаренка

У Сумському районі поховали 23-річного захисника Богдана Бондаренка фото

У Степанівці Сумського району попрощалися з 23-річним захисником Богданом Бондаренком.

У військовій частині чоловік служив водієм, загинув 3 серпня 2023 року у населеному пункті Мала Токмачка на Запоріжжі, повідомили у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, пише Суспільне.

До будинку, де жив Богдан, з квітами та державними прапорами прийшли побратими, односельці, рідні та близькі.

Антон — товариш загиблого захисника згадує: "Знаю Богдана більше 10 років. Це один з моїх найкращих друзів був і залишається ним, на жаль, вже у пам'яті. Навчався Богдан у Степанівській школі, потім у Сумському будівельному коледжі. Останнім часом працював на рибальському виробництві перед війною. З перших днів війни Богдан добровільно пішов захищати нашу державу".

 

"Він був сміливим, справжнім, ніколи не кривив душею. Був чесним і порядним і з перших днів війни пішов захищати Вітчизну. В бою він також повівся сміливо. Потрібно було їхати на бойове завдання і він сам виявив ініціативу. Не за наказом командира, а сам. Так трапилось, що в бойову машину влучили і вона загорілася. Від опіків він помер. сім'ї в нього не було, але ми з ним розмовляли, в кінці літа він хотів одружитися. В нього була дівчина, але війна не дала йому цього зробити", — розповів товариш загиблого Микола.

 

Труну з тілом загиблого Богдана Бондаренка люди, створивши живий ланцюг, проводжали на колінах. Поховали військового на центральному цвинтарі. У нього залишилися батьки та сестра.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: