Завантаження ...

До Дня Незалежності України у Тростянці відбудеться пробіг перемоги

До Дня Незалежності України у Тростянці відбудеться  пробіг перемоги фото

Встигніть зареєструватися і підтримати проєкт.

З початку повномасштабної агресії росії проти України великих втрат зазнали спортивні об’єкти нашої держави. Зі слів міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта вже постраждало 320 спортивних споруд, 87 із них зруйновані повністю або знищені частково, розмір втрат перевищує 250 млн доларів. Не оминуло це і Сумську область, яка була окупована на початку війни, а саме місто Тростянець зазнало значних руйнувань.

Не дивлячись на війну в Україні ми віримо в перемогу та маємо бажання підтримати спортивну інфраструктуру зібравши кошти для відновлення пошкоджених спортивних об’єктів, а саме стадіону імені В.Куца у місті Тростянець. Зі слів Тростянецького міського голови Юрія Бови на відновлення спортивної частини потрібно 811 614 грн. відновлення приміщення адміністрації 355 918 грн, всього спортивного комплексу 1 167 532 грн.

Для досягнення даної мети вулицями Тростянця (з дистанцією 1, 3 та 5 км) 23 серпня 2023 року пройде пробіг. Початок о 09:00. Також планується встановити пам’ятку з іменами учасників пробігу «Перемоги» на відновленому об’єкті.

Долучитися до пробігу можна тут.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: