У Сумах попрощалися з Євгеном Грищенком, який загинув на війні

25 липня сум'янин Євген Грищенко отримав поранення в бою поблизу Торського в Донецькій області. Лікувався в київському шпиталі, але від отриманих травм помер 15 серпня.

25 липня сум'янин Євген Грищенко отримав поранення в бою поблизу Торського в Донецькій області. Лікувався в київському шпиталі, але від отриманих травм помер 15 серпня.

Рідні, друзі і бойові побратими прощалися з ним 19 серпня на Алеї Слави Баранівського кладовища в Сумах, пише Суспільне.

Тетяна Миронова, мати друга Євгена, розповідає, що за два дні до трагедії говорила з ним телефоном. "Він мені подзвонив і каже: тьотя Таня, бережіть себе. Каже: в мене все нормально. Це людина-позитив, людина, яка жила не для себе, а для інших людей", - говорить вона.

Життєрадісним та веселим пам'ятають Євгена знайомі та друзі.

 

"Таких людей дуже мало. Ми багато років з ним знайомі були. Ще починали з однієї спортивної зали. Він завжди приходив на допомогу. В цей важкий час з перших днів взяв до рук зброю і пішов обороняти нас з вами", - розповів його друг Павло.

 

"Він був дуже патріотичною людиною, як побратим був дуже гарний", - додав його друг Михайло.

Євген Грищенко служив заступником командира бойової машини механізованої роти Сухопутних військ України, розповів офіцер Сумського центру комплектування Ігор Мироненко.

Йому назавжди залишилося 33 роки.

 
 
<iframe width="468" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/EG926H7G7WU" title="“Він жив для інших людей”: у Сумах попрощалися з солдатом Євгеном Грищенком" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: