Роменська громада попрощалася із захисником України Анатолієм Вовком

На Алеї Слави Роменська громада з шаною провела в останню путь вірного сина України, справжнього патріота – земляка Анатолія Васильовича ВОВКА.

На Алеї Слави Роменська громада з шаною провела в останню путь вірного сина України, справжнього патріота – земляка Анатолія Васильовича ВОВКА.

Життя військовослужбовця, призваного за мобілізацією, головного сержанта Анатолія ВОВКА обірвалося 9 серпня 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу в одному із населених пунктів Запорізької області, повідомили в мерії Ромен.

“Перебуваючи у самому пеклі війни, Анатолій сміливо боровся з ворогом, який вторгся на українську землю, захищав український народ, свою Батьківщину та кожного з нас… Він назавжди залишиться в наших серцях доброзичливим, відважним, чесним, порядним, відповідальним, великим патріотом України! Вічна пам’ять захиснику України! “- зі скорботним словом звернувся до присутніх міський голова Олег СТОГНІЙ.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну!

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: