Завантаження ...

У Кролевці знесли радянський пам’ятник

У Кролевці знесли радянський пам’ятник фото

Рішенням виконкому було демонтовано пам’ятник, який знаходився на перехресті вулиць Дударя і Виноградова. Ця скульптура була присвячена революції 1917 року.

Конструкцію пам‘ятника передано на зберігання до Кролевецького краєзнавчого музею, повідомив мер Кролевця Віктор Лехман.

“Місце, де була скульптура, матиме ошатний вигляд. Наші комунальники подбають про благоустрій, засіють зелений газон та висадять квіти. Впевнений, нова локація сподобається кролевчанам!

Дякую директору Олександру Андрущенку і працівникам Кролевецького комбікормового заводу за надання техніки і допомогу у демонтажі пам’ятника”, - написав посадовець у фейсбуці.

“Після інформації, щодо демонтування пам’ятника на перехресті вулиць Дударя і Виноградова – надходили звернення від громадян: «навіщо», «наша історія», «люди, що ви робите» і таке інше.

 

Зазначу, що багатометрова основа пам’ятника була аварійною і несла загрозу життю і здоров’ю людей. В середині якої знаходилось звичайне будівельне сміття. За плином років основа і багато кілограмова конструкція у будь-який момент могли завалитися і завдати непоправної шкоди людям. Тому, одностайно членами виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення про демонтування цього пам’ятника.

 

Наразі проводяться роботи з благоустрою цієї ділянки: вивезено сміття, завезено і сплановано ґрунт. Комунальники засіють зелений газон і висадять квіти. Всі роботи будуть виконані у найкоротші терміни”, - додав мер.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: