У Сумах провели в останню путь військового, який загинув на кордоні

У Сумах провели в останню путь старшого лейтенанта Романа Ганіченка. Командир першого стрілецького взводу загинув 30 серпня в районі Кіндратівки Сумської області.

У Сумах провели в останню путь старшого лейтенанта Романа Ганіченка. Командир першого стрілецького взводу загинув 30 серпня в районі Кіндратівки Сумської області.

Після відспівування в Свято-Миколаївському храмі з чоловіком прощалися на Алеї Слави Баранівського кладовища, пише Суспільне.

Командир Костянтин Сипченко розповів, що разом з Романом вони навчалися в Сумському вищому командному артилерійському командному училищі.

 

"Потім доля нас так повела, що довелося працювати в поліції разом, в районному відділі. Звідти разом пішли на пенсію. Залишаючись вірним присязі, Роман з першого дня вторгнення став до лав нашого батальйону. Так сталося, що він покинув нас, перебуваючи на бойовому чергуванні саме на бойових порядках", - розповів він.

 

Понад 30 років знав родину загиблого Андрій Маренцев.

"Романа знаю, коли йому ще 17 років було. Про таких говорять, що це світла, дуже світла людина. У нього залишився батько, мати, сестра, дві племінниці", - розповів чоловік.

Знайома Романа, пані Ніна, розповіла, що він родом з Пушкарівки. "Батьки звідти, з мамою ми знайомі дуже добре. Добра дитина", - сказала вона.

Роману Ганіченку назавжди залишилося 47 років.

 
 
<iframe width="772" height="434" src="https://www.youtube.com/embed/XMaHDuIctTg" title="“Про таких говорять “дуже світла людина”: у Сумах поховали Романа Ганіченка" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: