Сум’яни провели в останню путь загиблого військового Сергія Пальчуна

Із загиблим військовослужбовцем Сергієм Пальчуном попрощалися в Сумах.

Із загиблим військовослужбовцем Сергієм Пальчуном попрощалися в Сумах.

Після відспівування у Свято-Миколаївському храмі з полеглим воїном прощались на Баранівському кладовищі, пише Суспільне.

Віддати останню шану своєму товаришу прийшов Павло. Він розповів, що з Сергієм знайомі з дитинства. “Хороший хлопець був, от такий...Царство Небесне, нехай земля буде пухом”, - сказав він.

З дитинства знала Сергія Пальчуна Тетяна Лагіна - була його сусідкою.

 

“Він завжди приходив на допомогу, був безвідмовний: вдень, вночі, як по селу десь щось траплялося, він був перший на допомогу. І рвався завжди перший: тільки почалася війна, він був героєм у нас: я туди, я піду. Ну не виходило в нього щось там, а потім бах... і забрали. Шкода, звичайно, слів не вистачає. Можна було мисленно багато чого казати, а станеш казати - комок у душі і все... Шкода дітей своїх хоронити,” - сказала вона.

 

За інформацією Сумського центру комплектування, старший сержант Сергій Пальчун служив навідником парашутно-десантної роти, парашутно-десантного батальйону. Життя військовослужбовця обірвалося 7 вересня, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новоселівське Луганської області.

Поховали полеглого бійця на Алеї слави Баранівського кладовища. Йому назавжди залишиться 44 роки.

 
 
<iframe width="772" height="434" src="https://www.youtube.com/embed/wpqvHZwHiq0" title="“Він був героєм у нас”: із полеглим воїном Сергієм Пальчуном попрощались у Сумах" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: