Завантаження ...

У Сумах за день зібрали підписи під петицією ”Мораторій на некритичні витрати і фінансування ППО”

У Сумах за день зібрали підписи під петицією ”Мораторій на некритичні витрати і фінансування ППО” фото

На сайті онлайн-петицій 14 вересня було зареєстровано звернення ”Мораторій на некритичні витрати і фінансування ППО”.

“Шановна Сумська міська радо!

Ми, мешканці Сум, звертаємося до вас з проханням ввести мораторій на некритичні витрати та спрямувати кошти на нагальні потреби, такі як забезпечення військових і особливо ППО .

Знаючи, що Україна залишається у важкому військовому стані та знаходиться під загрозою, найважливішим завданням на цей час є підтримка наших військових, які захищають нашу країну.

Керівники місцевої влади безперервно розповідають про надання безпеки мешканцям нашого міста, а водночас фактично розтрачають значні кошти на послуги та роботи, що не мають до неї жодного стосунку. Поточний ремонт доріг, покос трави, уборка території - це не має жодного сенсу, коли росія щодня обстрілює Суми і область ракетами і безпілотниками, гинуть люди і руйнується критична інфраструктура.

Зима обіцяє бути важкою, і ми не можемо дозволити бездіяльність міської влади. Ми вимагаємо негайного мораторію на некритичні витрати та термінового перерозподілу бюджету на забезпечення ППО та інших підрозділів необхідними ресурсами і надання якісного навчання воїнам ДФТГ.

Сумчани! Час діяти для спасіння нашого міста і країни. Давайте визначимо пріоритети правильно!” - писала авторка петиції Кравченко Світлана Олексіївна.

Лише за день підписи було зібрано. Наразі їх уже більше 300 (для розгляду необхідно 250).


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: