У Сумах попрощалися із захисником України Юрієм Комісаром

У Сумській громаді віддали останню шану капітану Юрію Комісару. Військовослужбовець помер через травми, отримані від обстрілу російською армією.

Чоловіка відспівали у Свято-Миколаївському храмі, пише Суспільне.

“Ми разом працювали в “Газтеху”. Було таке підприємство, займалися газовим обладнанням. Був би він не добрий – я б не прийшов. А так був добрий, чуйний”, - згадує колега Михайло.

“Він десь напевно в жовтні минулого року пішов. Класний мужик був. У нього і батько був класний, і він”, - каже колега Сергій Шевченко.

“Прийшла, щоб свою подяку висловити загиблому. Я його знала в житті, знала, що він завжди допомагав, будь-якої хвилини, коли його не попросиш – завжди йшов на допомогу. Я не могла не прийти і не поклонитися низько цьому чоловіку”, - говорить знайома військового Ольга Горяєва.

“Він нам сусід по дачі. Добра, хороша людина. Жалко нам його. Дача навпроти, будемо тепер плакати щоденно”, - каже сусідка Валентина Валюх.

За словами представника Сумського центру комплектування, Юрій Комісар помер 8 вересня в лікарні.

“Проходив службу на посаді командира гранатометного взводу. Помер в реанімаційному відділенні лікарні ім. Мечнікова міста Дніпро в результаті отриманих поранень під час артобстрілу”, - зазначає офіцер Сумського центру комплектування Руслан Флорчук.

Військовослужбовцю назавжди залишився 51 рік. Поховали чоловіка на Ганнівському кладовищі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: