Завантаження ...

У Сумах попрощалися з десантником Юрієм Пушкарем

У Сумах попрощалися з десантником Юрієм Пушкарем фото

22 вересня у Сумах провели в останню путь навідника аеромобільного відділення десантних військ Юрія Пушкаря. Чоловік був мобілізований у травні 2023 року, а загинув 12 вересня під Бахмутом.

Біля Свято-Воскресенського собору зібралися рідні, друзі, знайомі загиблого. Колеги розповіли, що Юрій працював зварювальником на "Керамейї", пише Суспільне.

"По роботі повістку отримав і пішов одразу, з першого разу. Дуже хороша людина, покладистий, розумний, завжди про сім'ю дбав. Дуже жалко. Жалко сім'ю його", — говорить колега загиблого Анатолій Вікторович.

"Працювали разом, разом їздили кожного ранку на роботу. Дуже гарна був людина, завжди допоможе, завжди піде назустріч, не відмовляв ніколи ні в чому. Дуже тяжко. Таких людей в наш час дуже мало", — згадує про Юрія Пушкаря колега Сергій.

"Він спочатку в учебці, не казав, де, потім у Польщу відправили, а потім кинули в гарячу точку", — розповідає родич загиблого Сергій.

За інформацією Сумського центру комплектування, Юрій Пушкар загинув 12 вересня під Бахмутом, внаслідок мінометного обстрілу.

"За що, про що? Чим воювать? За свої гроші все куплене, все: бронежилет, каска, бінокль – все купили за свої гроші. Він подзвонив і сказав: "Мабуть, мені тут все". Він зрозумів, що там м’ясорубка справжня", — розповів родич загиблого Павло.

Поховали Юрія Пушкаря на Алеї слави Баранівського кладовища.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: