Завантаження ...

Обереги «Батьківське серце» вручили дітям загиблих героїв

Обереги «Батьківське серце» вручили дітям загиблих героїв фото

Сьогодні відбувся урочистий захід з вручення державних нагород рідним загиблих Захисників України та іменних оберегів «Батьківське серце» дітям загиблих героїв російсько-української війни.

У залі були присутні діти, дружини і матері загиблих героїв, представники духовенства, обласної та міської влади.

Пам'ять всіх загиблих за свободу, незалежність та територіальну цілісність України вшанували хвилиною мовчання.

«Сьогодні в цій залі діти, які втратили батька. Матері, що втратили синів. Дружини, які залишилися без чоловіків. Ми вшановуємо пам'ять загиблих героїв, але і дивимось у майбутнє. Бережіть себе, бережіть свої родини, оберігайте нашу неньку – Україну! Будьте гідними слави ваших батьків!» - звернувся до присутніх голова обласної ради Віктор Федорченко.

Також на заході голова Сумської обласної державної адміністрації – начальник Сумської військової адміністрації Володимир Артюх вручив ордени «За мужність» ІІІ ступеня посмертно: солдату Євгену Приходько, старшому солдату Дмитру Барвінку, молодшому сержанту Андрію Дмитрієву та солдату Сергію Нетленному.

Захід з вшанування загиблих героїв та вручення оберегів «Батьківське серце» для їх дітей ініційовано комунальною установою «Центр учасників бойових дій» Сумської міської ради та військово-цивільною спілкою «Бойове братерство України».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: