Завантаження ...

У Сумах сталася пожежа в підвалі багатоповерхівки

У Сумах сталася пожежа в підвалі багатоповерхівки фото

Оперативно приборкавши загоряння в підвалі, вогнеборці запобігли масштабній пожежі в дев’ятиповерхівці.

30 вересня о 12:03 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в підвальному приміщенні дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Харківській обласного центру. На місце виклику прибув черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежна автодрабина групи спеціальної пожежної техніки.

Як було встановлено, з середини підвалу виходив густий дим. Ускладнювала ситуацію неможливість потравити до підвалу через металеві двері, які довелося зрізати бензорізом. Через сильне задимлення працювати довелося у захисних апаратах. Приміщення було захаращене сміттям та іншими горючими речами. О 12:32 загоряння локалізували, запобігши його подальшому поширенню. І вже о 12:39 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 11 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки ДСНС України.

Під час даної пожежі працівники ДСНС стикнулися з фактом, що на шляху слідування через двір п’ятиповерхового житлового будинку встановлено бетонний блок, що унеможливлює безперешкодний проїзд транспорту через дану ділянку. Пам’ятайте, такі безвідповідальні дії створюють перешкоди для оперативного прибуття екстрених служб до місця виклику та надання вчасної допомоги тим, хто її потребуватиме, повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: