Завантаження ...

Сум’яни провели в останню путь захисника України Юрія Живодьора

Сум’яни провели в останню путь захисника України Юрія Живодьора фото

3 жовтня у Сумах попрощалися з військовим Юрієм Живодьором. Чоловік загинув 22 вересня, під час захисту Батьківщини, в районі Єгорівки Запорізької області.

"Знайомі ми з дитинства, це мій найкращий друг. Добрий, світлий, на позитиві. Навіть будучи на фронті, жодного разу не розповідав, що щось погано, щось не так. Вірив у перемогу, вірив, що повернеться, завжди казав, що будемо щасливі, веселі, дружні. Немає жодної людини, яка б сказала, що він щось погане зробив", – розповів про загиблого його товариш Олег Ткаченко, пише Суспільне.

"Я хочу подякувати герою за те, що він віддав життя, щоб наше життя продовжувалося. Я не знав його дуже багато. Але той час, коли ми спілкувалися, дуже відклався в мене в душі. Він був справжньою людиною, вірив у світле майбутнє, багато добра в нього в душі було, яке він розповсюджував навкруги", – пригадав про свого товариша Костянтин Малюк.

Як про завжди усміхненого та доброго згадала про загиблого його знайома Аліна Костенко: "Ми виросли всі в одному районі, ми всі з Басів. Коли ми були молодими, ми всі разом спілкувалися. Він був до останнього дня веселий, піднімав кожному дух".

Знайома Юрія Живодьора Юлія Бойченко розповіла – у військового лишилися син і донька.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: