Завантаження ...

У Сумах спіймали крадія ліфтових котушок

У Сумах спіймали крадія ліфтових котушок фото

Поліція викрила працівника одного з сумських підприємств, що займається обслуговуванням ліфтів у багатоповерхових будинках, у скоєнні крадіжок ліфтового обладнання. Зловмисника, якому 36 років, працівники поліції затримали невдовзі після скоєння крадіжки гальмівної котушки ліфта в одному з будинків по вулиці Івана Сірка.

Під час проведення слідства встановлено, що зловмисник вчиняв крадіжки протягом 2022 та 2023 років. Траплялося, що після вчинення крадіжки, цей ремонтник сам прибував на місце події, і сам же викликав поліцію та заявляв про злочин, дивуючись: «хто ж це міг зробити?». Крадені гальмівні котушки розбирав вдома, або десь у лісосмузі, а здобуту таким чином мідь здавав на пункти прийому брухту.

За фактами крадіжок ліфтового обладнання у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі чоловікові вже повідомлено про підозру у вчиненні трьох крадіжок гальмівних котушок. Поліція проводить подальші слідчі дії з метою встановлення всіх фактів злочинної діяльності сумянина, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: