У Білопіллі попрощалися із захисником України Тимофієм Єршовим

Ще один Герой, Тимофій Євгенович Єршов, віддав життя у боротьбі за Україну.

Сьогодні, 9 жовтня, його з військовими почестями поховали у Білопіллі.

Єршов Тимофій Євгенович народився 16 жовтня 1974 року в м. Суми. У 1991 році закінчив Білопільську середню школу №1. Потім продовжив навчання у Сумському сільськогосподарському інституті на факультеті агрономія, який закінчив у 1996 році.

Трудову діяльність розпочав агрономом у сільгосппідприємстві села Нові Вирки.

Проходив строкову службу, був водієм.

Згодом продовжив трудову діяльність на міжколгоспному комбікормовому заводі, спеціалістом відділу земельних ресурсів та на деяких підприємствах м. Суми.

Останнім часом проживав у Лебедині та працював продавцем-консультантом у будівельному магазині.

З початку повномасштабного вторгнення Тимофій Євгенович, не вагаючись, добровольцем пішов захищати Україну та свою велику родину.

Він був чуйним до оточуючих, готовий в будь яку хвилину подати руку допомоги. З відкритим серцем проймався проблемами інших і ніколи не відмовляв у вирішенні складних питань. Тимофій - надійний друг і товариш, найкращий син, брат, батько.

Всі, хто знав захисника, відгукуються про нього тільки з позитивної сторони. А його почуття гумору не один раз піднімало натрій побратимам.

Оператор 6-механічної роти 2-механічного батальйону солдат Єршов Тимофій Євгенович, будучи відданий військовій присязі, на вірність Українському народу, мужньо, виконавши військовий обов’язок у бою за незалежність України, загинув 4 жовтня 2023 року від отриманих поранень в наслідок мінометно-артилерійського обстрілу в району населеного пункту Красногорівка Донецької області.

Провести Героя в останню дорогу прийшли рідні, побратими, друзі, знайомі, а також керівники громади.

Поховали Тимофія Єршова на міському кладовищі з військовими почестями. У мить прощання для Героя прозвучав Державний Гімн України та військовий салют, повідомили в мерії Білопілля.

Вічна пам’ять Герою! Назавжди в серцях!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: