Завантаження ...

У Сумах обов'язки мера виконуватиме депутат від "Слуги народу"

У Сумах обов'язки мера виконуватиме депутат від "Слуги народу" фото

Сьогодні, 13 жовтня, під час засідання позачергової сесії Сумської міської ради депутати обрали нового секретаря ради.

Ним став Артем Кобзар - депутат та голова фракції політичної партії "Слуга Народу".

Рішення про обрання секретаря Сумської міської ради VIII скликання на період увільнення від роботи секретаря Олега Рєзніка у зв'язку із призовом на військову службу під час мобілізації підтримало 28 депутатів із 29 присутніх. Обирали нового секретаря шляхом таємного голосування, кандидатуру Артема Кобзаря сумські депутати підтримали одноголосно.
 

"Як ми розуміємо, вже декілька тижнів не відбувалася сесія Сумської міської ради, також комісії. Ми будемо з наступного тижня намагатися зібрати комісію з питань законності, проголосувати за почесних громадян.  Потім на наступному тижні буде ще одна сесія, розглядатимуть питання пов'язвані з виділенням фінансування військовослужбовцям, добровільним формуванням, також нагальні питання - це бомбосховища, найпростіші укриття, захист нашого міста, опалювальний сезон, медицина і освіта", -  зазначив Артем Кобзар під час спілкування з журналістами.

Що відомо про нового секретаря? 

Артем Кобзар народився 6 серпня 1982 року у місті Суми. У 2020 році був обраний депутатом Сумської міської ради VIII скликання від політичної партії "Слуга Народу". У липні 2021 року Артем Кобзар став головою депутатської фракції політичної партії "Слуга Народу" в Сумській міськраді. 

У 2000 році був призваний на строкову службу до Збройних Сил України, яку проходив у МВЧ0060 МВС на посаді рятівника.

Після проходження строкової військової служби займався приватною підприємницькою діяльністю у галузі будівництва та очолював будівництво декількох об’єктів. 

Новопризначений секретар Сумської міськради  має вищу освіту.

У 2009 році закінчив Сумський національний аграрний університет за спеціальністю "Облік і аудит", здобув кваліфікацію спеціаліста з обліку і аудиту. 

У 2021 році закінчив Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за спеціальністю "Менеджмент".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: