Завантаження ...

У Ворожбі попрощалися із захисником Андрієм Постиженком

У Ворожбі попрощалися із захисником Андрієм Постиженком фото

Прощання з Андрієм відбулося 13 жовтня біля Ворожбянської міської ради, звідки його проводжали живим коридором востаннє, до рідної хати, де настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Ярослав провів заупокійну службу за загиблим.

Поховали Андрія Постиженка на місцевому кладовищі, під залпи військового салюту та Гімн України…

Постиженко Андрій Миколайович народився 16 лютого 1975 року в місті Ворожба. З 1981 по 1990 рік навчався у Ворожбянській ЗОШ № 3. До навчання ставився з цікавістю, на уроках був уважним, швидко засвоював новий матеріал.

Після школи Андрій закінчив Державний професійно-технічний навчальниц заклад «Білопільський ліцей залізничного транспорту», освоївши спеціальність «помічник машиніста тепловоза». Працював у воєнізованій охороні станції Ворожба.

З початком повномасштабного вторгнення РФ Андрій Постиженко був мобілізований до Збройних сил України 17 квітня 2022 року та пішов захищати свою Батьківщину.

23 лютого 2023 року героїчно загинув під Бахмутом, отримавши тяжке поранення, несумісне з життям. У Андрія Постиженка залишились донька, син, брат і мама, пише bilopillia.city.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: