У Cумах пожежники гасили загоряння балкону (відео)

13 жовтня о 19:48, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідмлення про загоряння на балконі квартири на 3-му поверсі триповерхового житлового будинку по вул. Білопільський шлях в Cумах.

Про пожежу повідомили сусіди, які відчули різкий запах диму на схлодовій клітині. На місце події було направлено відділення чергових караулів 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин та автодрабину групи спеціальної пожежної техніки.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено балконну раму на площі до 3 кв. м, меблі та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту квартири, а також помешкання поверхом нижче. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання.

О 20:05 загоряння локалізували, а о 20:16 — повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 4 одиниці спеціальної техніки та 12 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, повідомляє ГУ ДСНС України у Сумській області.

<iframe width="1730" height="706" src="https://www.youtube.com/embed/5cX_43a09A0" title="м. Суми: вогнеборці ліквідували загоряння балкону" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: