У Ромнах провели в останню путь двох відважних воїнів

Роменська громада втратила двох мужніх воїнів, двох патріотів, двох наших земляків – Максима ЯРОША та Сергія ДЗИГАЛА.

Дві родини оповиті невимовним горем. Сум і сльози в очах жителів Роменської громади. На Алеї Слави зустріли кортежі з загиблими українськими захисниками, де відбулася церемонія прощання з Воїнами. Рідні, близькі, друзі, священнослужителі, побратими, мешканці громади прийшли провести в останню земну дорогу мужніх захисників і подякувати за мир, який допоки могли, зберігали для кожного з нас. Під траурні звуки духового оркестру та колони прапороносців, схиливши голови в скорботі, провели відданих захисників України Максима ЯРОША та Сергія ДЗИГАЛА в останню путь, повідомили в мерії Ромен.

«Душу й тіло ми положим за нашу свободу”, – для них це – не просто слова з Державного Гімну, а клятва перед товаришами, родинами, країною про те, що не відступлять навіть у найстрашніші моменти. Різні люди, з різними долями і різними планами на життя, але зі спільними цінностями, пріотрітетами та життєвим вибором – зі зброєю в руках захищати найцінніше – свою рідну землю. Максим ЯРОШ та Сергій ДЗИГАЛ представляли різні покоління, але однаково були справжніми патріотами та відданими воїнами. Вічна пам’ять та слава нашим захисникам!” – звернувся до присутніх міський голова.

Максим міг ще багато всього зробити у своєму житті, але 10 жовтня війна закрила його очі назавжди – Воїн героїчно загинув в зоні виконання бойових завдань на Херсонському напрямку. Йому було лише 28 років, попереду – ціле життя, мрії, плани на майбутнє, які перекреслила цинічна, підла війна російської федерації проти України…

11 жовтня обірвалось життя Сергія ДЗИГАЛА в результаті здійснення противником обстрілу по позиціям його підрозділу поблизу населеного пункту Вугледар Волноваського району Донецької області. У розквіті літ життєва дорога бійця обірвалась… Сергій не дожив 3 місяця до свого 50-ліття… Тепер йому навіки 49 років… Захисник Сергій показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні.

Низько схиляємо голови у скорботі за нашими загиблими воїнами. Нехай їх душі знайдуть вічний спокій. Навіки в пам’яті, назавжди у строю!

Вічна шана та слава українському захиснику – Максиму ЯРОШУ!

Вічна шана та слава українському захиснику – Сергію ДЗИГАЛУ!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: