Завантаження ...

Роменська громада провела в останню путь героя Сергія Лелеку

Роменська громада провела в останню путь героя Сергія Лелеку фото

20 жовтня хоробрий син України Сергій Лелеко «на щиті» повернувся додому назавжди…

23 вересня 2023 року внаслідок осколкових поранень несумісних з життям під час виконання бойового завдання поблизу с. Попівка Охтирського району загинув солдат-стрілець Сергій Анатолійович Лелеко.

Змучене від тяжких поранень тіло Сергія не витримало, а зболіла за майбутнім нашої України душа, яка не давала йому спокою, тепер стала ангелом – охоронцем для родини, для громади, для усіх нас.

Церемонія прощання з загиблим Героєм відбулася на Алеї Слави. Стоячи на колінах, зі сльоза­и на очах зус­трі­ча­ли та про­вод­жа­ли в останню до­ро­гу Сергія Лелеку. І зно­ву туж­ли­во «Пли­не ка­ча…» ли­ну­ло над громадою… Присутні в знак пошани схилили голови у глибокій скорботі, схиливши коліна перед його мужністю та звитягою.

Від жителів громади слова співчуття та підтримки родині загиблому висловив очільник громади Олег Стогній:

«Кривава війна обірвала життєву стежину людини, якій би ще жити та жити. Проте війна розпорядилась по своєму… Сьогодні Захисник назавжди повернувся… Повернувся Героєм… Немає прощення російським агресорам за горе, яке вони принесли на нашу землю! Немає в світі сили, яка б могла затамувати невгамовний біль рідних за загиблим Захисником у цій страшній війні. Схиляю голову у глибокій скорботі та сумую разом з вами. Сергій Лелеко був справжнім патріотом, хоробрим воїном та вірним сином України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності! Спочивай з миром, Герою!».

Сергій віддав своє життя за рідну землю, за життя кожного українця. Невимовний біль, безмежна скорбота, вічна і світла пам’ять мужньому Герою, повідомили в мерії Ромен.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: