Завантаження ...

Маленьких сум’ян запрошують на безкоштовні курси гри на скрипці

Маленьких сум’ян запрошують на безкоштовні курси гри на скрипці фото

Гарну новину повідомила Тетяна Сурган.

“Вітаю, друзі!

Маю гарну, ні, просто чудову новину! Після більше чотирьох років наполегливого навчання, ускладненого епідемією і війною, незважаючи на безкінечні вагання, я наблизилась до реалізації своєї мрії. Мрії створити у нашому місті особливий простір. Місце для дитинства, музики і любові. Місце, що виховує не тільки скрипаля, а й гідну, успішну людину. Місце, де кожний маленький музикант і його родина будуть частиною чогось справді чудового..

І «першою скрипкою» в цьому я бачу всесвітньо відому методику, яка за багато років довела свою дивовижну результативність у «вихованні талантів» у кожній дитині, найкращий подарунок людству японського педагога Шинічі Сузукі. Про всі особливості і чудесні властивості цього методу я розповім в наступному дописі. А зараз анонсую запуск проєкту «З музикою в серці», який пропонує найменшим сумчанам на три місяці зануритись в цікаву музичну подорож.

Чому він має назву музично-терапевтичний? Бо діти прикордоння особливо потребують підтримки, відчуття безпеки і реальності, де пануватиме безумовна підтримка і любов, спілкування у музиці і віра в спокійне майбутнє. І це є головною метою проєкту "З музикою в серці". Завдяки фінансовій підтримці Української Національної Сузукі Асоціації маленькі сумчани будуть мати можливість долучитись до численної світової спільноти музикантів Сузукі безкоштовно.

Отож, конкретизую:

місце зустрічі– Палац Культури «Хімік»,

вік – від трьох років і більше,

термін - три місяці,

інструменти - забезпечено, завдяки підтримці УНСА,

форма занять - 2 в тиждень (індивідуальне і групове).

Заплановано декілька інформаційних і організаційних зустрічей з батьками, дати яких буде названо трохи згодом.

Якщо ви зацікавились, на всі питання відповім у приватному чаті, або за телефоном на оголошенні (також Viber, Telegram).

Дуже прошу вас, друзі, поділитися цією новиною.

Автор чудової ілюстрації, яка полонила моє серце, Polina Kubrakova”, - написала вона у фейсбуці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: