Маленьких сум’ян запрошують на безкоштовні курси гри на скрипці

Гарну новину повідомила Тетяна Сурган.

“Вітаю, друзі!

Маю гарну, ні, просто чудову новину! Після більше чотирьох років наполегливого навчання, ускладненого епідемією і війною, незважаючи на безкінечні вагання, я наблизилась до реалізації своєї мрії. Мрії створити у нашому місті особливий простір. Місце для дитинства, музики і любові. Місце, що виховує не тільки скрипаля, а й гідну, успішну людину. Місце, де кожний маленький музикант і його родина будуть частиною чогось справді чудового..

І «першою скрипкою» в цьому я бачу всесвітньо відому методику, яка за багато років довела свою дивовижну результативність у «вихованні талантів» у кожній дитині, найкращий подарунок людству японського педагога Шинічі Сузукі. Про всі особливості і чудесні властивості цього методу я розповім в наступному дописі. А зараз анонсую запуск проєкту «З музикою в серці», який пропонує найменшим сумчанам на три місяці зануритись в цікаву музичну подорож.

Чому він має назву музично-терапевтичний? Бо діти прикордоння особливо потребують підтримки, відчуття безпеки і реальності, де пануватиме безумовна підтримка і любов, спілкування у музиці і віра в спокійне майбутнє. І це є головною метою проєкту "З музикою в серці". Завдяки фінансовій підтримці Української Національної Сузукі Асоціації маленькі сумчани будуть мати можливість долучитись до численної світової спільноти музикантів Сузукі безкоштовно.

Отож, конкретизую:

місце зустрічі– Палац Культури «Хімік»,

вік – від трьох років і більше,

термін - три місяці,

інструменти - забезпечено, завдяки підтримці УНСА,

форма занять - 2 в тиждень (індивідуальне і групове).

Заплановано декілька інформаційних і організаційних зустрічей з батьками, дати яких буде названо трохи згодом.

Якщо ви зацікавились, на всі питання відповім у приватному чаті, або за телефоном на оголошенні (також Viber, Telegram).

Дуже прошу вас, друзі, поділитися цією новиною.

Автор чудової ілюстрації, яка полонила моє серце, Polina Kubrakova”, - написала вона у фейсбуці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: