Завантаження ...

Сум’яни провели в останню путь захисника Русланом Сидоренком

Сум’яни провели в останню путь захисника Русланом Сидоренком фото

25 жовтня в Сумах вшанувати пам’ять воїна зібралися друзі, військові побратими покійного та рідні, пише Суспільне.

Теща загиблого Надія Іванівна розповіла: Руслан завжди вважав своїм обов’язком захищати Україну.

“З 2015 року був в АТО, а тоді прийшов, зібрався і пішов до військомату. Дуже гарний сім’янин, дуже гарний чоловік, батько, дуже гарний для всіх людей. Там у нас у Глухові всі плачуть за ним. Він і на одній роботі робив і на другій. Він дуже гарний. Таких, як він нема”, – зазначила жінка.

Руслан Сидоренко загинув 19 жовтня під час мінометного обстрілу на Харківщині, розповів рідний брат загиблого Олег, пише Суспільне.

“Він був справжнім чоловіком. На жаль, помирають найкращі. Ми пишаємось ним. Він був патріотом, хорошим сім’янином, гарним братом. Він хоч і молодший за мене, але завжди давав мені поради, як жити і як служити, бо в нього вже великий досвід військової служби”, – розповів чоловік.

Аби підтримати дружину покійного, до храму Успіння Пресвятої Богородиці прийшла і знайома сім’ї Євгенія. Жінка розповіла: Руслан був гарним сім’янином та мудрим батьком для двох синів.

Військовому назавжди залишиться 46 років. Вдома у нього залишились дружина, двоє синів та батьки. Поховали військового Руслана Сидоренка на Алеї Слави Баранівського кладовища.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: