Завантаження ...

На Сумщині спіймали серійного гаражного крадія

На Сумщині спіймали серійного гаражного крадія фото

Співробітники відділу кримінальної поліції Сумського районного управління поліції викрили 46-річного місцевого жителя у скоєнні ряду крадіжок чужого майна.

У ході слідства встановлено, що у грудні минулого року чоловік таємно проник до гаража 42-річної жінки та викрав з нього електроінструменти, автомобільний домкрат і рибальські снасті, завдавши збитків на суму 5 000 гривень.

У вересні нинішнього року, чоловік скоїв крадіжку електроінструменту та вудок з гаража 60-ти річного чоловіка в Краснопіллі на суму 8 000 гривень, а у жовтні – електроінструментів та мисливського ножа ще в одного громадянина в тому ж селищі.

Загалом поліцією доведена причетність зловмисника щонайменше до 12 крадіжок з гаражів жителів Краснопілля. У середину приміщень крадій проникав попередньо зірвавши навісні замки, і брав з гаражів, все, що являло цінність – електроінструмент, бензопили, лопати, сокири, пилки, рибальське спорядження, тощо.

Більшість викрадених у громадян речей правоохоронці вилучили.

У діях зловмисника поліція вбачає ознаки кримінального правопорушення визначеного ч.4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: