Завантаження ...

У Сумах хочуть подовжити договори з маршруточниками до кінця воєнного стану

У Сумах хочуть подовжити договори з маршруточниками до кінця воєнного стану фото

У Сумській мерії провели засідання комісії з координації роботи міського пасажирського транспорту на території Сумської міської ТГ.

Під час засідання обговорили результати роботи автомобільних перевізників протягом попереднього періоду дії договорів про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та питання надання рекомендацій виконавчому комітету щодо продовження відповідних договорів.

Доповідаючи з першого питання, начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко зазначив, що в роботі перевізників є недоліки, які фіксуються в актах, складених за результатами проведених перевірок. Серйозних і систематичних порушень в роботі пасажирського транспорту виявлено не було. Посадовець запропонував комісійно рекомендувати виконавчому комітету подовжити дію договорів про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування протягом строку дії відповідного Указу Президента «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні». Члени комісії підтримали цю пропозицію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: