Завантаження ...

На Сумщині на пожежі постраждали двоє пенсіонерів

На Сумщині на пожежі постраждали двоє пенсіонерів фото

29 жовтня о 03:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному секторі по вул. Валківська в с. Валки, Сумського району.

На виклик залучили відділення чергового караулу 5-ї державної пожежно-рятувальної частини та 26-й державний пожежно-рятувальний пост.

Оскільки виклик підрозділів ДСНС був несвоєчасний, на момент їх прибуття, полум’я вже охопило житловий будинок на значній площі та перекинулося літню кухню, також існувала загроза поширення вогню на господарчу будівлю. Для безперебійної подачі води, автоцистерни дозаправляли від водонапірної башти.

О 04:50 загоряння локалізувати, о 09:16 – ліквідувати. Внаслідок пожежі було травмовано господаря 1932 р. н. та господарку 1945 р. н.

Всього на ліквідацію було залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки ДСНС України.

За попередніми даними, припустима причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Шановні громадяни, рятувальники закликають вас уважно слідкувати за станом пічного опалення та дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті. Також пам’ятайте, що у разі виявлення загоряння, потрібно негайно телефонувати за номером «101».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: