Завантаження ...

У Ромнах попрощалися із героєм Олегом Клименком

У Ромнах попрощалися із героєм Олегом Клименком фото

Навіки додому на щиті повернувся мужній воїн, відданий патріот і наш земляк Олег Григорович КЛИМЕНКО.

27 жовтня 2023 року загинув солдат Олег Григорович КЛИМЕНКО мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Батьківщину, її свободу та незалежність під час виконання завдань з оборони України в Донецькій області.

Рідні, близькі, побратими, керівництво громади, духовенство прийшли, щоб віддати останню шану Герою, який поклав своє життя за мирне небо над українською землею, за волю та світле майбутнє кожного українця. Присутні в глибокій скорботі схилили коліна, проводжаючи захисника України в останню путь…

Зі словами співчуття до присутніх на прощанні звернувся міський голова Олег СТОГНІЙ:

«На вівтар української державності Захисник поклав найдорожче – своє життя. Він не обирав жити чи померти. Він просто боровся, заради того, щоб наше щасливе майбутнє мало шанс на існування. Правдивий, щирий, справедливий! Воїн, який щодня відчував пекло війни та до останнього подиху тримав стрій. Олег мужньо захищав Україну впродовж 6 місяців… Для нього війна вже закінчилася назавжди… Тепер йому навічно 31… Наші серця наповнені смутком і болем, бо війна відібрала у родини найдорожче – сина, котрий мав бути опорою у старості, а став вічним болем, незагоєною душевною раною і вічною гордістю. Мати втратила сина, дружина втратила чоловіка, сестра втратила брата, громада – відважного земляка, а Україна – справжнього захисника–патріота. Немає і не буде жодних виправдань діям країни терориста. Немає прощення. Сильнішою за ненависть є тільки наша віра у Перемогу».


Життя воїна обірвалося, але герої не вмирають, вони навіки житимуть у наших серцях! Ми у вічному боргу перед захисниками, які віддають життя за Україну та перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів, повідомили в мерії Ромен.

Вічна слава і незгасна, світла пам’ять захиснику рідної землі, воїну Олегу КЛИМЕНКУ!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: