Глухівчани провели в останню путь хороброго воїна Андрія Зіятдінова

Солдату Андрію Зіятдінову було 39 років, коли в бою із російськими загарбниками обірвалося його життя. Це сталося в Куп'янському районі на Харківщині.

Прощання з Героєм відбулося біля Трьох-Анастасіївського собору. Його рідні та близькі, побратими, жителі та керівництво міста зібралися, щоби віддати шану полеглому воїну, пише Глухів.City.

Стрілець-снайпер Андрій Зіятдінов загинув 24 жовтня в Куп'янському районі.

«У грудні цього року йому мало виповнитися 40 років. Але він загинув, захищаючи нас із вами, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України. Немає більшого горя, ніж коли мати повинна хоронити свого молодого сина. Він став янголом-охоронцем для своєї родини. Герої не вмирають. Герої живуть у нашій пам’яті. Герої живуть у нашій історії», – сказала секретарка міської ради Людмила Васянович.

Герой навіки упокоїться на кладовищі села Горіле.

Про Андрія Зіятдінова

«Загинув смертю хоробрих під час штурмових дій на взводному опорному пункті збройних сил рф», - так коротко описано останні миті життя Героя у сповіщенні для родини. Андрію Ваітовичу було 39 років. Свій останній бій він прийняв у Куп’янському районі на Харківщині.

Андрій – уродженець Глухова. Одружившись, свого часу жив з родиною у Луганську. У 2014 році були вимушені тікати від війни з Луганщини на Глухівщину. Так склалось, що дружина з сином повернулись назад, а Андрій залишився.

Жив у селі Сліпород, працював зварювальником у приватній фірмі у місті. Спокійний, добрий, безвідмовний. Отримавши повістку, на початку вересня пішов у ТЦК та СП без вагань і страху – сказав, що прийшла його черга стати у стрій захисників.

Він був у ЗСУ недовго, але не часом у війську чи посадами вимірюється ступінь відваги і мужності. Простий піхотинець Андрій Зіятдінов став прикладом безмежної любові до України, за яку і поклав життя.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: