У Сумах правоохоронці затримали гаражних крадіїв

Зловмисники, скориставшись слушним моментом, проникли до чужого гаражного приміщення та викрали звідти елетроінструменти. Наразі чоловікам вже повідомили про підозру у скоєному.

До поліції звернувся житель обласного центру, та повідомив про те, що з його гаражного приміщення зникли електро та будівельні інструменти.

Поліцейські негайно відреагували на повідомлення. Під час проведення оперативно-розшукових заходів, співробітники відділу кримінальної поліції Сумського районного управління поліції встановили осіб зловмисників. Ними виявились двоє місцевих мешканців. У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що крадії маючи на меті незаконно збагатитись перелізли через паркан та проникли до гаража власника, звідки викрали вподобане майно. Чим завдали збитків на 12 000 гривень.

Слідчі зібрали достатньо доказів причетності чоловіків до злочину та вже повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану). Досудове розслідування триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: