У Білопіллі попрощалися із воїном-героєм

3 листопада Білопілля провело в останню дорогу полеглого на війні солдата Артема Багу. Захисник, виконуючи свій військовий обов’язок, загинув 27 жовтня 2023 року на полі бою в с. Вербове на запорізькому напрямку.

Артем Ігорович Бага народився 18 березня 1990 року в м. Білопілля. У 2007 році закінчив Білопільську середню школу № 2. Потім навчався у професійному техучилищі №1 м. Суми, здобув професію електрозварника. Заочно закінчив Глухівський аграрний технікум. Працював в автошколі.

Коли почалася війна, відразу став членом місцевого добровольчого формування, а потім у січні 2023 року добровільно пішов на війну. Служив у 82 десантно-штурмовій бригаді, був механіком-електрозварником.

Мріяв вигнати з України москалів і повернутися додому, де його з нетерпінням чекають найрідніші люди: діти Дар’я і Ваня, дружина Лариса, батьки. А ще мріяв, щоб і всі його побратими повернулися до своїх рідних і близьких. Та не судилося… Він віддав своє життя, щоб ця мрія здійснилась в інших.

27 жовтня молоде життя обірвалося на запорізькому напрямку в селі Вербове на полі бою.

Скільки доброго і світлого могло бути попереду у житті цього чоловіка, але він віддав його, захищаючи Батьківщину й усіх нас.

3 листопада Артем Бага повернувся додому, до рідного міста – назавжди, щоб Героєм поповнити небесне воїнство.

Під час прощання не стримували сліз ні жінки, ні чоловіки… Надто дорогою ціною дається нам незалежність. Втрачаємо цвіт нації.

Поховали земляка з військовими почестями на Алеї слави, повідомили в мерії Білопілля.

Йдуть у засвіти найкращі... ті, кому б творити Україну, будувати її майбутнє...

Натомість вони стають нашою історією - Героїчною пам'яттю і вічним болем.

Вічна пам'ять Герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: