Завантаження ...

У Сумах провели в останню путь захисника України Олега Ващенка

У Сумах провели в останню путь захисника України Олега Ващенка фото

Сум’яни провели в останню путь загиблого військовослужбовця Олега Ващенка.

За інформацією Сумського центру комплектування, чоловік загинув 24 жовтня в Донецькій області під час артилерійського обстрілу. За два тижні до цього йому виповнилося 39 років, пише Суспільне.

"Золотий хлопець. Золота дитина. Спокійний, батько гарний був, син весь час тільки за нього й говорив: "тато, тато". Я не знаю, як дитя у 8 років буде тепер. Як йому сказати? Невідомо. Дуже гарний хлопець був. Такий біль для всіх. Ніколи не пройде, не привітавшись. 39 років було 2 тижні тому. Приїхав додому, 40 хвилин побув, викликали назад, забрали – і все, навіки", — розповіли сусідки загиблого.

"Чемний, добрий, порядний. Дуже любив життя, поважав свою родину. Дуже любив свою дитину, сина. Це його був вибір, він пішов добровольцем з перших днів, кинув роботу, він сказав: як не я, то хто", — згадує загиблого його знайома Надія Кудрявська. За словами Надії Кудрявської, у загиблого залишилися 8-річний син, дружина, сестра і матір.

"Дитинство наше проходило разом. Бабуся його з Вільшаного Недригайлівського району. Це зараз Роменський район. Разом товаришували, а це таке от… Поганого нічого сказати не можу. З 10 років я його знаю. Останній раз його бачив рік тому, він у нас проживав", — розповів друг дитинства Олега Ващенка — Руслан Косенко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: