Завантаження ...

Оголошено 10-мільйонний тендер на проєкт прилеглої території привокзальної площі у Тростянці

Оголошено 10-мільйонний тендер на проєкт прилеглої території привокзальної площі у Тростянці фото

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Сумській області повідомляє про оголошення тендеру на проєктування прилеглої території привокзальної площі у Тростянці.

Службою відновлення у системі публічних закупівель Prozorro оголошено тендер на виконання робіт з розробки проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція об’єктів інфраструктури, будівель, споруд, зовнішніх мереж та прилеглої території площі 40-ї Армії у м. Тростянець», який реалізовуємо в межах експериментального проєкту з відновлення населених пунктів що постраждали внаслідок збройної агресії росії.

Коли росіяни зайшли в місто, то почали використовувати площу як стоянку для своєї техніки. Розмістили там танки, бронетранспортери, артилерійські установки, бензовози. Внаслідок масштабних обстрілів важкою артилерією та пожеж всі будівлі та споруди було зруйновано.

За проєктом передбачено відновлення площі з прилеглими об’єктами інфраструктури, торгівельними точками та місцями відпочинку, які будуть максимально зручними та енергоефективними.

Запрошуємо долучитись до тендерних процедур проєктні компанії з відповідним досвідом реалізації подібних проєктів та фінансовою спроможністю.

Деталі за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-11-03-009325-a

Кінцевий строк подачі пропозицій - 11 листопада 2023 р.

Після визначення переможця буде укладено договір та розпочнуться будівельні роботи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: