Завантаження ...

У Конотопі презентували проєкт «Календар із захисником «Паралелі»»

У Конотопі презентували проєкт «Календар із захисником «Паралелі»» фото

7 жовтня у Конотопі відбулася презентація молодіжно-патріотичного проєкту «Календар із захисником «Паралелі», результатом втілення якого став друк настінного перекидного календаря на 2024 рік.

Мета проєкту – підтримка українських воїнів, шанобливе ставлення до національних надбань українського народу та захисників нашої держави, бо жоден з наших військових не народився для війни, але кожен з них взяв зброю та став на захист незалежності нашої держави, адже ми, українці, не вміємо жити у неволі. У мирному житті- це чийсь єдиний син, коханий чоловік, колега по роботі, сестра чи подруга, дружина та любляча мати, але зараз вони – Захисники та Захисниці України.

На захід завітали представники влади міста, керівники навчальних закладів, військовослужбовці та мешканці Конотопської й сусідніх громад, які активно долучались до втілення проєкту в життя.

Довгоочікуваному заходу не стала на заваді повітряна тривога, що змусила гостей перейти до укриття.

Присутні мали можливість переглянути експозицію світлин, що не увійшли до тематичного видання, та ті, що відображали робочі моменти, поспілкуватися та обмінятися приємними враженнями.

Зі сцени звучали емоційні виступи, зокрема, учасника фотопроєкту на позивний «Краб», ведучої заходу, редакторки та ідейного натхненника календаря Анни КРИВУНЬ, власниці садиби, де відбулася одна з фотосесій, Вікторії КОНОНЕНКО, конотопської майстрині Ірини КОЗЛОВОЇ, яка подякувала організаторам проєкту за участь у ньому, адже саме її родинні вишиті сорочки та прикраси стали у нагоді двом моделям фотопроєкту на позивні «Вогонь» та «Ластівка».

Вдячні Конотопському медичному фаховому коледжу за гостинний прийом, керівництву 58 окремій мотопіхотній бригаді імені Гетьмана Івана Виговського за підтримку ідеї, а виговцям - за участь в фотопроєкті.

Нагадаємо, що проєкт реалізовано за ініціативи Відділу Конотопської міської ради з питань молоді та спорту у співпраці з 58 ОМПБр ім. Івана Виговського, за фінансової підтримки Управління молоді та спорту Сумської ОВА у межах обласної програми національно-патріотичного виховання, повідомили в Конотпоській міськраді.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: