У Сумах пожежники гасили загоряння легковика (відео)

14 листопада на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння автомобіля «Skoda» по вул. Гарбузівська в Сумах.

Про пожежу повідомив власник, який побачив дим з салону легковика. На місце події було направлено черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено салон автомобіля. Утворилась загроза подальшого поширення вогню, проте співробітникам ДСНС вдалось оперативно ліквідувати пожежу. Як результат - врятовано житловий будинок та ще один легковий автомобіль, поряд з якими відбувалось горіння.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 11 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, повідомляє ГУ ДСНС України у Сумській області.

<iframe width="1903" height="794" src="https://www.youtube.com/embed/tTnHO-MMXz8" title="м. Суми: ліквідувавши загоряння автомобіля вогнеборці врятували житловий будинок та ще одну автівку" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: