У Сумах поховали захисника Володимира Чупакова

17 листопада в Сумах попрощалися із захисником України Володимиром Чупаковим.

Солдат Володимир Чупаков ніс службу механіком-водієм у механізованому батальйоні, повідомив в.о. начальника служби зв'язків з громадськістю обласного центру комплектування Олександр Варуха. Помер чоловік 12 листопада внаслідок захворювання, пише Суспільне.

Захищати Україну він пішов добровольцем, розповіла сестра воїна пані Ніна: "Я його добре знаю ще з дитячих років. Це була добра і порядна людина. Він тяжко дуже хворів — ноги. У липні чи в травні місяці він 4 дні був в окопах по коліна у воді. Така ситуація була. Він з перших днів був на передовій, добровільно пішов на війну. І зараз його син під Бахмутом воює".

Син загиблого Руслан розповів: "Дуже добрим, співчутливим був. Веселим був, завжди любив пожартувати, підтримати. Скільки я пам’ятаю, у шпиталях був, він підтримував мене постійно. Він в одній бригаді був, а я в іншій. Різні напрямки. Все одно бачились. Він був в шпиталі, я до нього приїздив. Коли була можливість, бачились".

Наступного року Володимиру мало виповнитися 50 років. Воїна відспівали у Свято-Миколаївській церкві, поховали на Алеї Слави Баранівського кладовища.

<iframe width="772" height="435" src="https://www.youtube.com/embed/WAdPuz8S9DA" title="У Сумах попрощалися з захисником Володимиром Чупаковим" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: