Завантаження ...

У Ромнах провели в останню путь полеглого Євгена Іванова

У Ромнах провели в останню путь полеглого Євгена Іванова фото

Знову жителі громади схиливши голови в жалобі, навколішки зустрічали на щиті Воїна, Патріота, Героя, дякуючи Захиснику за те, що ми тут не зазнали жахіть війни, бо він разом з побратимами зупиняв те безмежне російське зло.

Євген народився і виріс в м. Ромни, закінчив 3 школу, навчався в КНЕУ потім здобув вищу освіту в Сумському державному педагогічному університет імені А.С. Макаренка за спеціальністю «вчитель фізкультури».

Після навчання Євген пройшов строкову службу в Збройних силах України бо сам захотів служити… але через травму був комісований.

Євген ІВАНОВ брався за будь-яку роботу: працював на взуттєвій фаблиці, в охороні, у Форі… Був відповідальним та наполегливим.

Але прийшла війна: 2022 рік змінив його життя зі звичного, мирного - на тривожне, сповнене небезпек, воєнне.

26 вересня 2022 року він був призваний на військову службу в Збройні сили України, де понад рік боронив Україну від нескінченних орд рашистів.

У вересні Євген востаннє приїхав додому на своє 40-річчя, відсвяткувати своє день народження з близькими та рідними. Як виявилось, це був останній його день народження...

Він дуже вірив у Перемогу, обіцяв повернутися живим….. Але день 16 листопада 2023 року став трагічним, бо Євген прийняв свій останній бій та поповнив Небесне військо воїнів світла. Загинув у районі населеного пункту Степове Покровського району Донецької області.

За життя Євген був начитаним, працелюбним, люблячим батьком для єдиної доньки, відповідальним, щирим та відвертим, завжди готовим прийти на допомогу.

На жаль, він вже ніколи не повернеться до рідної домівки, бо окупанти відібрали не лише життя нашого Героя, а і його мрії, і майбутнє…

Кровинку - у рідних, відважного захисника - в громади та України….

Слова скорботи та підтримки згорьованій родині від імені жителів всієї міської громади висловив заступник міського голови Василь МАРЮХА:

«Для Євгена війна вже закінчилася назавжди… Тепер йому навічно 40… Не зміряти горя цієї родини, адже мама втратила сина, донька – тата, сестра – брата. Низький уклін та безмежна вдячність нашому Герою за мужність, патріотизм, за захист Батьківщини, захист кожного з нас! Смерть може забрати відважних наших воїнів, проте в кожному подиху, в кожному ударі серця всіх жителів Роменської громади житиме пам'ять про подвиг нашого Захисника Євгена ІВАНОВА!»

З синьо-жовтими стягами провели загиблого воїна Євгена до місця останнього спочинку під жалобні звуки духового оркесту рідні та близькі, керівництво громади, сусіди, друзі, однокласники та мешканці Роменської громади.

Вічна пам'ять та вічна слава Українському Захисникові – Євгену ІВАНОВУ!

Спочивай з миром, наш Герою!

Герої не вмирають, слава Героям України!


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: