Завантаження ...

На перемичку між сумською ТЕЦ і КППВ оголосять новий тендер

На перемичку між сумською ТЕЦ і КППВ оголосять новий тендер фото

Про це сьогодні на брифінгу повідомив очільник Сумської МВА Олексій Дрозденко. «Договір із компанією-переможцем не підписано, – зазначив посадовець. – Тендер відбувся, проте були певні зауваження від КРУ та Держаудитслужби, які викладені у висновку про результати моніторингу процедури закупівлі від головного держаудитора. Це підтвердив і наш внутрішній аналіз. Із урахуванням цих зауважень ми готуємося до нового тендеру. Наступного понеділка-вівторка департамент інфраструктури його оголосить.

Паралельно відбуваються зустрічі з профільними компаніями. Багато потенційних учасників телефонують, їдуть вже з ініціативами. Зокрема, вже спілкувалися з представниками компаній Києва, Дніпра. Планується зустріч із львівською компанією. Головна вимога – попередній досвід з таких робіт, підтвердження компетентності. Фірми приїздять, показують свої проєкти, потужності, техніку. Виконавці мають як виробники виготовити труби й провести роботи максимально швидко».

За його словами, вже отримана пропозиція, коли обсяг робіт можуть виконати за неймовірні швидкі чотири місяці. Навіть взимку. «Ми оцінюємо, наскільки це реально. У цієї компанії є потужний досвід роботи в Києві. Тож запрошуємо всіх – хто не приїхав, думає чи готується – взяти участь у тендерних процедурах!».

Нагадаємо: тендер на будівництво перемички між ТЕЦ та КППВ (реконструкція теплових мереж для забезпечення взаємного резервування теплових джерел Сумської ТЕЦ та КППВ у місті Суми) ще у вересні виграла фірма ТОВ «Леман-Бетон» з Лиману Донецької області. Загальна вартість проєкту складає 1,3 млрд грн. На цей рік з державного бюджету спрямовано 200 млн грн, з міського – 7,5 млн.

У торгах взяли участь два підприємства. ТОВ «Леман-Бетон» стало переможцем із пропозицією у 1 007 999 999 грн, пише Ваш шанс.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: