У Ворожбі попрощалися із Героєм України

Ворожбянська громада попрощалась та провела в останню путь нашого Захисника Козлова Дениса Сергійовича, життя якого обірвалося 20 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Старомайорське, Донецької області.

Містяни та всі, хто прибув віддати останню шану захиснику України, провели його в останню путь, стоячи на колінах.

«Сьогодні наше місто, наша громада, вся країна втратили не лише справжнього патріота, але й благородного серця, сильного духом чоловіка. Його самовідданість, сміливість та героїчність віддзеркалюють найкращі якості нашого народу. Його втрата – це біль, який ми відчуваємо разом із вами, рідними. Загиблий герой Денис завжди буде жити в наших серцях. Спільно з усією громадою, я висловлюю щирі співчуття вам, рідним і близьким загиблого воїна. Нехай його душа знаходить спокій, а пам’ять про нього несе в наших серця вічну вдячність та повагу", – у прощальному слові звернувся до присутніх міський голова Андрій Дружченко.

Поховали земляка-Героя з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України, повідомили в мерії Ворожби.

Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас.

Ім’я Дениса Сергійовича навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: