Завантаження ...

Сьогодні вночі помер депутат Сумської облради Олександр Будник

Сьогодні вночі помер депутат Сумської облради Олександр Будник фото

На 48-му життя перестало битися серце депутата Сумської обласної ради від опзж Олександра Будника.

Будник Олександр Анатолійович народився 14 грудня 1975 року. Свою трудову діяльність розпочав у 1994 році як тренер-викладач по боротьбі дзюдо дитячо-юнацької спортивної школи № 1 м. Суми. З 2000 року був директором приватного науково-виробничого підприємства «Семік». Згодом обіймав посаду фінансового директора ТОВ «Хімічні джерела струму «Сател», заступника директора державного комунального підприємства «Радуга», заступника директора ООО «Джерело Здоров`я». З 2008 року був помічником заступника голови правління по комерційних питаннях, заступником голови по комерційних питаннях, начальником управління по комерційних питаннях, заступником голови правління по економічних, комерційних і загальних питаннях в ТОВ «АТ» Свема». У 2008 році був призначений на посаду заступника начальника з ремонтів та утримання автомобільних доріг філії «Сумської дорожньо-експлуатаційної дільниці». З 17 травня 2010 року – перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Сумській області, пізніше переведений на посаду начальника Служби автомобільних доріг у Сумській області.

У лісовому господарстві Олександр Будник розпочав свою діяльність у 2014 році у Сумському обласному комунальному агролісогосподарському підприємстві «Сумиоблагроліс» першим заступником генерального директора. 6 серпня 2020 року був призначений на посаду генерального директора Сумського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Сумиоблагроліс».

Прощання з Олександром Будником відбудеться завтра, 28 листопада у Свято-Троїцькому Соборі (м. Суми, вул. Троїцька, 34) об 11.00. Після чого його поховають на Баранівському кладовищі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: